FIAT je značkou nejen osobních automobilů, prostřednictvím divize FIAT Professional vyrábí a prodává užitková vozidla. Zatímco některá slouží pro přepravu zboží, jiná zase pro přepravu osob. V portfoliu samozřejmě nechybí ještě valníky, sklápěče a přestavby. V následujících řádcích vám představíme užitkové vozy, o které je dlouhodobě nevídaný zájem.

Dodávky pro přepravu zboží

Pokud hledáte spolehlivé užitkové vozy FIAT, jež by doplnily vozový park vaší společnosti, zaměřte se zejména na modely Ducato a Talento. V obou případech se jedná o dodávky, které jsou k dostání v mnoha verzích. Záleží tedy na vašich požadavcích a potřebách. Ducato má nákladový prostor 17 m3, kdežto Talento 8,6 m3.

Pro přepravu zboží se ještě používají užitková vozidla Doblò s vnitřní délkou 4,5 m a Fiorino s nosností 610 kg.

Užitkové vozy pro přepravu osob

Pro přepravu osob se používají stejné modely jako pro přepravu zboží, ovšem s tím rozdílem, že je interiér jinak řešený. Ducato dokáže pojmout až 16 sedadel s individuálním osvětlením a klimatizací, Talento přepraví klidně až 9 pasažérů. Doblò je menší a může mít až 5 sedadel a Fiorino je přizpůsobeno na maximálně 4 sedadla.

FIAT si u nových modelů nechává záležet na ergonomii sedadel, aby se všichni cestující po celou dobu jízdy cítili dobře.

 

Ducato Persone Mobile (2)

Valníky a sklápěče

Ducato se prodává také v provedení valníku a sklápěče, které se vyznačují odolností, robustností a dlouhou životností. S užitkovým vozem zvládnete i terén, protože je poháněno 4×4. Ducato kombinuje rychlost, spolehlivost a výkon. Vozidlu nechybí moderní bezpečnostní technologie.

Jestliže se chcete podívat na nabídku užitkových vozů FIAT, obraťte se na STROJSERVIS Praha, s.r.o. Více informací najdete na stránkách prodejce https://fiat-strojservis.cz.