Mnozí z nás dodávku nevlastní a v případě, kdy potřebují převézt větší množství věcí, například při stěhování, přípravě prodejní události apod., hledají efektivní pomoc. Tou se může stát půjčení dodávky, které je dnes poměrně levné a skýtá řadu zajímavých výhod.

Půjčení dodávky

S půjčením dodávky vám pomůže půjčovna dodávek, která vám nabízí rozmanitou nabídku dodávek a také záruku nejnižší ceny v Praze a Středočeském kraji. Půjčení dodávky se pohybuje od 390 Kč za den, ale vždy záleží na zvoleném modelu. Díky zapůjčené dodávce tak můžete vyřešit váš problém s převozem věcí, nábytku apod.

Když si půjčím dodávku

Určitě vás také zajímá, jaké požadavky jsou na vás kladeny při zapůjčení dodávky a jaké výhody vám to přináší. Při zapůjčení dodávky získáváte neomezený počet kilometrů, které můžete ujet, nejste tedy omezeni ani ujetými kilometry, ani časem. Dodávku si můžete zapůjčit také do zahraničí a jet tam, kam potřebujete. Pokud stehujete například velké či cenné věci, připraví vám balíček na míru, které obsáhne speciální vybavení vozidla. Dodávka je také satelitně a elektronicky zabezpečena pro případ odcizení. Vozidlům nechybí ani platná dálniční známka pro ČR, je zdarma, nemusíte za ni tedy doplácet.

Převoz osob

Stát se však může, že potřebujete převést nejen množství věcí, ale také množství osob. S tím vám pomůže mikrobus a půjčovna mikrobusů. Díky mikrobusu se snadno přepravíte na festival, kulturní událost apod. Mikrobusů využívají nejen rodiny, ale i nejrůznější zájmové skupiny, které vyrážejí na různé akce. Využijte možnosti vypůjčení mikrobusu i vy a neřešte, kolik osobních aut budete potřebovat. Toto řešení je efektivnější, vyjde vás levněji a nebudete mít tolik zbytečných starostí.