Máte vlastní firmu, která se stará o propagaci a reklamu? Potřebujete své produkty dostat mezi lidi, co nabízíte, jaké jsou vaše služby a podobně? Pravděpodobně to na klasické tiskárně, která se doma pyšně tyčí na poličce, nezvládnete v tak požadované kvalitě a míře. Pokud chcete zacílit na opravdu široké množství potenciálních zákazníků, nebudete potřebovat desítky nebo stovky, ale tisíce až desetitisíce plakátů, letáků a podobně.

Dejte o sobě vědět

Firmy, které jsou vidět a vybudují si jisté jméno, mají vlastně reklamu tak trochu zadarmo. Když však své služby nebo produkty poskytujete krátce a potřebujete, aby o vás věděla široká škála lidí, pak stačí dobře zacílit reklamu. Na tom dnes staví spousta manažerů a marketingových stratégů. Co však funguje také, jsou klasické plakáty. Taková výroba plakátů je sázkou na jistotu, protože ne všichni mají internet, ne všichni se na něj denně dívají.

Pokud jde o soubor produktů nebo soubor služeb, jistě poslouží skládané letáky. Na každé jedné stránce je dostatek prostoru pro jednotlivé služby a produkty a jejich popis. Naše kino stále vsází na tyto letáky a je to víc, než dobře. Pravidelně si z infostánku beru měsíc co měsíc letáky s tím, co je v kině. Poctivě si zaškrtnu, na co s přítelem vyrazím.

Nejen letáky, ale i bannery

Kromě klasických plakátů a letáčků, se kterými se můžete dennodenně setkávat, se ABC tiskárna zaměřuje také na tisk bannerů. Bannery nejčastěji lákají na různé festivaly, koncerty, hudební akce a podobně. Chystá-li nějaký obchod velký výprodej, potřebuje samozřejmě také velký banner, aby jejich slevy a výprodej byl vidět a dorazila spousta lidí. Kvalitní a profesionální tisk zajistí ABC tiskárna, která se vždy snaží svým klientům poskytnout to nejlepší! Vyzkoušejte tyto služby i vy!