V základní výbavě kamery do auta dosud nejsou, ale stále více vozů se jimi pyšní. A to doslova. Protože dnes můžeme vedle technických funkcí autokamery vybírat i podle efektního vzhledu a praktičnosti. Sáhneme radši po malé kameře, která nám nebude bránit ve výhledu, a nebude tedy potřeba s ní průběžně manipulovat.

Ovšem ačkoli maličká, přesto ne neviditelná, takže rádi zvolíme takovou kameru, která nám bude bezvadně ladit s interiérem vozu. Je to vlastně stejné, jako když si elegantní žena sladí kabelku či boty s kostýmkem.

To je ale samozřejmě jenom třešnička na dortu při výběru. Kamery do auta vybíráme především s ohledem na technické specifikace. Zajímá nás například kamera do auta s gps. Zabudovaný GPS modul nám umožňuje zpětně sledovat, kudy a kam jsme jeli, jak rychle, a dokonce zaznamená i přetížení. V podstatě každá dobrá palubní kamera by měla podporovat záznam do smyčky i s eventuálním vypnutím při nárazu. A jistěže nám není lhostejný ani skvělý obraz a nerušený zvuk, což nám zajistí kamera do auta full hd s perfektním rozlišením.

Všechny tyto parametry a módní design (přístroj je sice vyroben z kvalitního plastu, ten ovšem imituje kůži) splňuje autokamera Cel-Tec E09W GPS. Do jejích funkcí zahrňme ještě 2” barevný LCD displej, G-senzor a funkci pro lepší obraz v noci WDR, wifi – mobilní aplikaci pro jednoduché ovládání mobilním telefonem anebo Sony senzor. Není tedy třeba zdůrazňovat, že v případě kamery Cel-Tec E09W GPS jde o model skutečně vysoké kvality, navíc precizně propracovaný, i co se týče designu. Je tedy dobrou volbou i pro náročné a bude skvělým partnerem na cestách.

Tato kamera se dá zakoupit na eshopu Cel-Tec.cz.