Doprava hraje v případě bydlení důležitou roli, ať už jde o drobnosti, jako stěhování, nebo velké události, jako jsou stavby a rekonstrukce domu. V každém případě platí, že je vhodné si dopravu zajistit včas a u správné firmy, která je schopná nabídnout širokou škálu služeb i nízké ceny.

Skvělou volbou se v tomto ohledu stala firma Kontejnery Cetkovský, která je známá svým vstřícným přístupem i službami zahrnujícími dopravu materiálu i odvoz suti. Stavební materiál umí nejen přepravit, ale za nízké ceny ho i obstará, ať už jde o štěrk, lomový kámen, dřevo, písek nebo beton. Převážet lze i libovolné paletové zboží, stavební stroje, vozidla nebo autovraky. Při stavbách domu se stane firma velkým pomocníkem, který sníží časové nároky i celkové náklady. K dispozici jsou i velkoobjemové uzamykatelné kontejnery s plachtou, které jsou schopné pojmout velké množství materiálu.

15

Kompletní odvoz suti

Není stavebních prací, u kterých by se neprášilo a netvořila se suť. Suť ze staveb je problémovým odpadem, který je třeba odvážet, aby zbytečně nezabíral místo na zahradě. S tímto problémem firma ochotně pomůže a dokonce vám na suť přistaví kontejner, u kterého získáte 2 dny pronájmu zcela zdarma. Suť pochopitelně i odveze a zlikviduje. Odvoz sutě Vyškov lze objednat téměř odkudkoliv, ale pokud jste z okolí Prostějova, Vyškova a Konice, získáte slevu na dopravu ve výši 15%. Čeká vás stavba domu, rekonstrukce nebo bourání? Zajistěte si levnou firmu na dopravu a odvoz suti, která vaší práci výrazně ulehčí.

13