Tento autorizovaný servis ŠKODA poskytuje motoristům veškeré služby od přijímání objednávek a prodej nových vozidel, přes půjčování motorových vozidel, prodej ojetin až po servis a prodej náhradních dílů. Veškeré služby jsou poskytovány na profesionální úrovni a za přijatelné ceny.

Výhody pro zákazníky

Majitelé vozidel značek Škoda, Volkswagen, Audi, Mercedes-benz a rovněž užitkových vozidel těchto značek ocení nezvykle krátké lhůty při objednání na servis. Pokud se stanete věrnými zákazníky Tukasu, budete moci využívat různých slev:

  • po zakoupení vozidla u společnosti Tukas a.s. získáte věrnostní slevu ve výši 20% na servisní práce. Tato sleva se vztahuje i na zákazníky, kteří si u společnosti Tukas zakoupí ojetý vůz
  • v případě delší doby nutné pro opravu vašeho vozidla můžete využívat náhradní vozidlo, které si v půjčovně společnosti pronajmete s 15% slevou

Všichni motoristé mohou využít i dalších výhod, jako je například odvoz vašeho vozidla do servisu, pokud nemáte čas. Tento PICK UP servis funguje tak, že si odvoz svého vozu telefonicky domluvíte, určíte si čas a místo předání vozu, kam technik přijede, sepíše s vámi požadované úkony a následně vám doveze opravené vozidlo zpět. Tato služba je poskytována zákazníkům v Praze, ale i v blízkém okolí.

11011679_924235600948597_8133249462305191343_n

Servis vozidel a náhradní díly

Servisní centrum Škoda je otevřeno sedm dní v týdnu a pro vozidla Volkswagen, Audi a Mercedes je to 6 dnů v týdnu. Pro věrné zákazníky je servis prováděn i o víkendech.

Autoservis garantuje doporučené ceny originálních náhradních dílů, které vycházejí z cen, stanovených výrobcem. Pro majitele vozů starších 5 let je servis výhodnější nejen na servisní práce, ale též je poskytována 10% sleva na originální náhradní díly.

 

Půjčování vozů

Půjčovna vozů společnosti Tukas vám zapůjčí vozidlo v případě, že budete muset nechat své auto v servisu. Ceny jsou stanoveny v ceníku a ujeté kilometry neplatíte. Vozidla jsou pojištěná a v případě nehody je vaše spoluúčast 10% nebo 10.000 Kč. Výbava vozidel je standardní podle platných předpisů včetně dálniční známky.

 

Prodej a financování

V případě zakoupení nového vozidla vám firma Tukas doporučí vhodné financování v rámci své spolupráce se společnostmi ŠkoFIN, GE Money Auto a TT-Complex.